Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Άσχημος οιωνός ο Pawson για την United!

Άσχημος οιωνός ο Pawson για την United!

Pawson

Αν και οι οπαδοί της Liverpool αντέδρασαν αρνητικά στην κλήρωση του Craig Pawson, ως διαιτητή του αγώνα στην αναμέτρηση τους με την Manchester United στο Old Trafford, οι αντίπαλοι τους θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο!

Οι οπαδοί βέβαια των Κόκκινων δεν μπορούν να ξεχάσουν το πέναλτι που έδωσε ο Pawson υπέρ της Everton στον ισόπαλο αγώνα της ομάδας τους με 1-1 στο Anfield!

Οι οπαδοί της United από την άλλη θυμούνται με οργή ότι ως διαιτητής ο Pawson στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την Newcastle, όχι μόνο δεν μοίρασε καμία κάρτα στους παίκτες του Benitez, αλλά αντίθετα έδωσε κάρτες στους Smalling και Valencia!

Όλα αυτά δεν σημαίνουν μάλλον ότι ο Pawson έχει απωθημένα εναντίον των δύο ομάδων.
Τα στατιστικά του όμως θα έπρεπε να ανησυχούν τους φίλους των γηπεδούχων του αυριανού αγώνα.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής βρίσκεται στην ένατη θέση σε σύνολο 19 συναδέλφων του που έχουν διαιτητεύσει αγώνα της Premier League, όσο αφορά τα φάουλ σε τάκλιν, φάουλ γενικότερα κίτρινες κάρτες και penalties που δόθηκαν σε αγώνες ως τώρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ανήκει στην κατηγορία των πιο αυστηρών διαιτητών.

Η διασταύρωση των στοιχείων αλλά και η σύγκριση των στατιστικών των δύο αντιπάλων του αυριανού αγώνα μας πληροφορούν επίσης ότι η United βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με τα περισσότερα φάουλ ενώ η Liverpool βρίσκεται στο άλλο άκρο αυτού του πίνακα και συγκεκριμένα στην 17η θέση.
Επίσης η United έχει συγκεντρώσει 17 κίτρινες κάρτες περισσότερες από τη Liverpool!

Λογικά το Σάββατο το μεσημέρι ο Pawson θα είναι περισσότερο ανεκτικός, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι συνηθισμένος , και θα «κλείσει τα μάτια» σε κάποιες μονομαχίες!

Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζοντας τις τεχνικές αρετές της ομάδας της Liverpool αλλά και την απίστευτη ταχύτητα των επιθετικών της, θεωρείται ότι οι οπαδοί της United θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για φάουλ έξω από την περιοχή τους, ή για κίτρινες κάρτες στους παίκτες τους.

Θα καταφέρει άραγε ο Ashley Young να εξουδετερώσει τον Mo Salah χωρίς ποινές από τον διαιτητή του αγώνα?
Κάτι τέτοιο θεωρείται από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο!

Pawson
Pawson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com